YEREL
Giriş Tarihi : 03-09-2023 10:15

Tever'le ilgili son kulis: Serdivan için aday olmayacak

Gazeteci Zafer Tokuş, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ile ilgili bir kulis bilgisini sosyal medya hesabından paylaştı. Tokuş, Tever'in belediye başkan adaylığı konusunda "Serdivan'a aday olmayacak" dedi.

Tever'le ilgili son kulis: Serdivan için aday olmayacak

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever'in 2024 yerel seçimleri için görevinden istifa ederek yerel yönetimlerde aday olup olmayacağı bir süredir merak ediliyor. 14 Mayıs genel seçimleri öncesinde milletvekilliği için de benzer kulislere konu olan Tever, genel seçimlerde görevden istifa etmeyerek il başkanlığı görevinde kalmıştı.

Tever'in yerel seçimlerle ilgili plan yaptığı bir süredir kulislerde dile getiriliyor. Ancak Tever bu konuda niyetini henüz açıkça belli etmiş değil.Konuyla ilgili bir kulis bilgisi paylaşan Medyabar ve TV 264'ten usta gazeteci Zafer Tokuş, Tever'in yerel seçimler için görevinden istifa edebileceğine açık kapı bıraktı. Tokuş, "Şimdiden buraya not olarak düşüyorum! Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, herkesin düşündüğü ve konuştuğu gibi 2024 Yerel seçimlerinde partisinin Serdivan Belediye Başkan adayı OLMAYACAK" dedi.

AdminAdmin