Asayiş
Giriş Tarihi : 09-04-2024 13:05

Trafiği Kaosa Sürükleyen Sürücü: Makas Atıp Kaçtı, Sonra Geri Döndü!

Bolu'da Borazanlar Mahallesi'nde Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda meydana gelen kazada, sürücüsünün kimliği belirsiz bir araç, iki otomobile makas atarak kaza yapmalarına neden oldu. Kazayı görmezden gelerek olay yerinden kaçan sürücü, daha sonra geri dönerek teslim oldu. Kazada ölen veya yaralanan olmadı.

Trafiği Kaosa Sürükleyen Sürücü: Makas Atıp Kaçtı, Sonra Geri Döndü!

Edinilen bilgilere göre, 14 EM 661 plakalı otomobil, sürücüsünün Taner Karaismail olduğu iddia ediliyor. Araç, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda seyir halindeyken, önünde giden Umut Çakır idaresindeki 14 ABG 296 ve ismi öğrenilemeyen 14 AAP 246 plakalı araçlara makas atarak kazaya neden oldu. Makas atan araç sürücüsü kazayı görmezden gelerek olay yerinden kaçtı.

Polis Olay Yerindeler

Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisler, kazaya karışan araç sürücülerinin ifadelerini alırken, olay yerinden kaçan Taner Karaismail de geri döndü. Tüm sürücüler ifadelerinin alınması için karakola götürüldü. Polis ekipleri, kazanın nasıl gerçekleştiğini ve makas atan sürücünün kimliğini belirlemek için bölgedeki kamera kayıtlarını da incelemeye aldı.

AdminAdmin