YEREL
Giriş Tarihi : 30-08-2023 20:12

Tüfekli saldırgan serbest kaldı, mahalleli diken üstünde!

Adapazarı'nda tüfekle rastgele ateş ederken bir kişiyi vuran saldırgan serbest bırakıldı. Çok sayıda sabıkası olan ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen kişinin serbest kalması mahalleliyi tedirgin etti.

Tüfekli saldırgan serbest kaldı, mahalleli diken üstünde!

Pazartesi günü akşam üstü Adapazarı Tepekum Mahallesi'nde yaşanan olayda daha önce karıştığı suç olayları nedeniyle mahallelinin bıktığı 46 yaşındaki T.Y isimli şahıs, tüfekle rastgele ateş ederken 30 yaşındaki F.Ö.'yü bacağından vurdu.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine F.Ö. ambulansla hastaneye kaldırılırken, T.Y. de gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen T.Y. çıkartıldığı mahkemece adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

T.Y.'nin serbest bırakıldığı haberini alan mahalle sakinleri tedirgin oldu.

Duruma tepki gösteren mahalle saknleri, "Tepekum Mahallesi sakinleri olarak lütfen bunu haber yaparak zulme dur deyin ve bize yardımcı olun. Tepkisiz kayıtsız kalmayalım. Yarın öbür gün sizin de sevdiklerinize denk gelebilir bunlar, lütfen dikkate alın. Okul çevresinde çocukların kırtasiye alışverişi yaptığı esnada gündüz sırasında ateş edip birini yaralayan akli dengesi yerinde olmayan metamfetamin bağımlısı akıl hastasını ertesi gün serbest bıraktılar. Şu an bütün mahalle diken üstündeyiz" diye konuştu.

AdminAdmin