YEREL
Giriş Tarihi : 27-09-2023 17:06

Vali Karadeniz Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yeni görevine başlayan Sakarya Valisi Sayın Yaşar Karadeniz'i belediye binasında ağırladı. Başkan Babaoğlu, Vali Karadeniz'e ilçemiz hakkında önemli bilgiler verdi.

Vali Karadeniz Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti

Vali Karadeniz'e ilçenin genel yapısı, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiler sunan Başkan Babaoğlu, ilçenin potansiyeli ve gelişim alanları hakkında da bilgi verdi. İlçenin ekonomik, kültürel ve sosyal yapısını Vali Karadeniz ile paylaşarak, işbirliği ve dayanışma konularında vurgu yaptı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Babaoğlu, Vali Karadeniz'in nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, tüm Hendek halkı adına teşekkürlerini iletti. İlçenin kalkınması ve daha iyi bir gelecek için işbirliği yapma konusunda Vali Karadeniz ile birlikte çalışacaklarını ifade etti.

ÖNEMLİ ZİYARET

Bu önemli ziyaret, ilçe yönetiminin yerel kalkınma ve hizmetler konusundaki kararlılığını gösterdiği bir anı olarak kayda geçti. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Sakarya Valisi Sayın Yaşar Karadeniz, ilçenin daha iyi bir geleceği için birlikte çalışma taahhüdünde bulundular.

AdminAdmin