YEREL
Giriş Tarihi : 15-12-2023 11:11

Yıldırım, Akyazı’yı dinlemeye devam ediyor

Akyazı’nın geleceği için mücadele veren Abdullah Taha Yıldırım, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı yolunda kararlı adımlarla ilerliyor.

Yıldırım, Akyazı’yı dinlemeye devam ediyor

Akyazı Belediye Başkanı Aday Adayı Abdullah Taha Yıldırım, ilçedeki her kesimin beklentilerini anlamak ve katılımcı bir yönetim anlayışı sunmak adına ziyaretlerine yoğun şekilde devam ediyor. Akyazılıların taleplerini ve beklentilerini anlamak, yerel yönetimde daha etkin rol almak isteyen Yıldırım, mahalle ziyaretleriyle ve halka açık etkinliklere katılımıyla vatandaşla bir araya geliyor, diyaloglarını artırıyor. Akyazı için hayata geçirmeyi planladığı projelerin altyapısının hazır olduğunu belirten Abdullah Taha Yıldırımın projeleri vatandaşlardan beğeni aldı.

Abdullah Taha Yıldırım’ın Ankara’da milletvekilleriyle gerçekleştirdiği yakın temasları sonrası yüzü gülüyordu. İyi geçtiğine dair izlerin olduğu görüşmeler, Yıldırım’ın adaylık sürecini şekillendirecek gibi duruyor.

Ankara ziyaretleri sonrası şehirdeki basın mensuplarıyla ve iş insanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerle adaylık sürecini kamuoyuna gür sesle duyuran Yıldırım, adaylık için hummalı bir çaba sarf ediyor.

Thumbnail P H O T O 2023 12 14 13 58 02 7

AdminAdmin