YEREL
Giriş Tarihi : 01-12-2023 00:54

Yunus Tever: Yeni rekorlara imza atacağız

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle AK Kadrolar olarak 31 Mart akşamı ülkemiz genelinde yeni rekorlara imza atacağız” dedi.

Yunus Tever: Yeni rekorlara imza atacağız

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ankara’da ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Tever, Ankara ziyaretleri kapsamında Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’u, Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i, Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı, MHP Grup Başkan Vekili, Sakarya Milletvekili Levent Bülbül’ü, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar’ı, Çiğdem Erdoğan Atabek’i, Ali İnci’yi, Ertuğrul Kocacık’ı ve Murat Kaya’yı ziyaret etti.

TEŞEKKÜR

Ziyaretlerin adından açıklamada bulunan İl Başkanı Yunus Tever, “Ankara’da partimizin tüm birimleri yoğun bir tempoda çalışma halinde. Değerli başkanlarıma ve vekillerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine yoğun tempolarında kolaylık diliyorum. Bizde Sakarya’mızda tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle AK kadrolar olarak 31 Mart akşamı ülkemiz genelinde yeni rekorlara imza atacağız” dedi.

“GÜNDEMİMİZİ İŞLETİYORUZ”

Belediye Başkanlığı adayı belirleme sürecinde gelinen son durum hakkında da bilgi veren Başkan Tever, “Tamamladığımız temayül yoklamamızın ardından kamuoyu yoklamaları ve anketler ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan bugün kamu görevlilerinin istifa süreci doluyor. Meclis üyeliği için başvurularını da 3 Aralık tarihine kadar alacağız. Süreç kendi mecrasında ilerlerken biz de gündemimizi işletiyoruz” dedi.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Başkan Tever’ “Milletimizin huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız. Temayül yoklamalarıyla, saha araştırmalarıyla, istişarelerle, komisyon görüşmeleriyle ve bize özgü diğer yöntemlerle en doğru adayı belirlemenin gayreti içerisindeyiz. Sonuçta hemşehrilerimiz ve teşkilatımız kimi aday görmek istiyorsa Adayımız zaten o olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İl Başkanı Tever, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleşen 163. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı sonrası Ankara temaslarını tamamladı.

EditörEditör