GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-10-2023 17:51

Yurtdışında çalışma planı olanlar buraya!

Dijital göçebelik, serbest veya uzaktan çalışma gibi modellerin yaygınlaşması, yurt dışına taşınmayı bir trende dönüştürdü. Bu trendi destekleyen veriler arasında, yurt dışında yaşayan ve çalışan 10 kişiden 7'sinin hayatlarından genel olarak memnun olması öne çıktı. Ülkemizde özellikle İngiltere’de çalışmak isteyen vatandaşlar, “İngiltere’ye nasıl giderim” sorusunu araştırıyor. Çözüm, Global Pro Job firmasında.

Yurtdışında çalışma planı olanlar buraya!

Yaşam standartları ve istihdam olanakları ile son zamanların gözde ülkesi İngiltere, istihdam sağlamak üzere b1 seviyesinde İngilizce bilen; garson, berber, iç tasarım mimarı, oto boyama ustası, aşçı, oto kaporta ustası, mekanik alanında oto bakım ustası gibi birçok alanda personel arıyor. En az B1 seviyesinde İngilizce bilen herkesin kolayca başvuru yapabilmesi için bazı süreçlerden geçiliyor. Global Pro Job Yurtdışı Vize Danışmanlık Merkezi vize çıkartma konusunda tüm süreçlerde kesintisiz destek taahhüttü veriyor. 

 

 

5 Yıl Çalış Kalıcı Oturum Al!

 

Vatandaşlar Vize başvuru süreci tamamlandıktan sonra süreç onaylanırsa belirtilen sektörlerde 5 yıl çalışarak kalıcı oturum, 6 yıl çalışarak vatandaşlık hakkı elde edebiliyor. Sürecin onaylanması profesyonel destek alıp almadığınıza bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Global Pro Job gibi profesyonel vize danışmanlık hizmeti veren firmalarla çalışan vatandaşlar, süreci çok daha olumlu tamamlıyor.

AdminAdmin