SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 16:36

Yusuf Alemdar, Dernek Ziyaretlerinde Bulundu

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret etti.

Yusuf Alemdar, Dernek Ziyaretlerinde Bulundu

Alemdar, beraberinde Adapazarı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mutlu Işıksu ve Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ile birlikte dernek üyeleriyle buluşarak duygusal bir ortamda şehitlerimizin ve gazilerimizin önemine vurgu yaptı.

Alemdar, ziyaret sırasında, "Vatanı için canını veren şehitlerimiz, aileleri ve canını vermeyi göze alan her bir gazimiz başımızın tacıdır. İnşallah her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi. Bu samimi ve duygusal mesaj, Alemdar'ın şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu vurguluyor.

Yanınızda olmaya devam edeceğiz

Programın ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Adayı Alemdar, şehit yakınları ve gazilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Dün beraberdik, bugün beraberiz. İnşallah yarın da beraber olacağız. Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin refah içinde yaşamaları için gerek devletimiz gerek yerel yönetimlerimiz önemli çalışmaları yürütüyor. Vatanı için canını veren şehitlerimiz, aileleri ve canını vermeyi göze alan her gazimiz bizim başımızın tacıdır. İnşallah her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

6-211

EditörEditör