SİYASET
Giriş Tarihi : 24-01-2024 14:37

Yusuf Alemdar, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı Kabri Başında Rahmetle Andı

Cumhur İttifakı'nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ülkenin gönlünde taht kuran ve 24 Ocak 2001'de hain bir saldırı sonucu şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı kabri başında andı. Alemdar, Hendek'teki mezarı ziyaret ederek, birçok kişiyle birlikte dua etti ve Okkan'a olan minnet ve rahmetini dile getirdi.

Yusuf Alemdar, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı Kabri Başında Rahmetle Andı

Cumhur İttifakı'nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Türkiye'nin kalbinde taht kuran ve 24 Ocak 2001'de hain bir saldırıda şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı kabri başında anmak için Hendek'e gitti. Alemdar, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte Okkan'ın mezarını ziyaret ederek dua etti ve karanfil bıraktı.

Ali Gaffar Okkan mezarı başında anıldı! - Söz Sakarya

Alemdar, "Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ı şehadetinin 23. sene-i devriyesinde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte mezarı başında rahmet ve minnetle andık. Allah kendisinden razı olsun. Mekânı cennet, makamı âli olsun." dedi. Şehitleri anma ve hatırlama, Alemdar'ın liderlik ve milli birlik vurgularının bir parçası olarak seçim kampanyası sırasında önemli bir yer tutuyor.

EditörEditör