SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 12:24

"Yusuf Alemdar: Şehrimizin Sorunlarına Yenilikçi Yaklaşım"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erenler Hacıoğlu Mahallesi'nde düzenlediği kahvehane toplantısında şehrin sorunlarına sürdürülebilir ve yenilikçi bir anlayışla yaklaşacaklarını belirtti. Alemdar, mahalle kültürüne vurgu yaparak, komşuluk ve iç içe olmanın huzurunu nitelikli hizmet anlayışıyla taçlandırmak istediklerini ifade etti. Hemşehri hukukuna önem veren Alemdar, 16 ilçeyi ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştıklarını söyledi. Şehrin gelişimiyle birlikte ortaya çıkan sorunlara çözüm üreteceklerini belirten Alemdar, sürdürülebilir ve yenilikçi bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erenler Hacıoğlu Mahallesi'nde düzenlenen kahvehane toplantısında şehrin sorunlarına sürdürülebilir ve yenilikçi bir anlayışla yaklaşacaklarını vurguladı. Alemdar, mahalle kültürüne dikkat çekerek komşuluk ve iç içe olmanın huzurunu nitelikli hizmet anlayışıyla taçlandırmak istediklerini belirtti. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Hacıoğlu Mahallesi'nde düzenlenen kahvehane toplantısına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Alemdar'ın konuşmasında mahalle kültürüne vurgu yapması dikkat çekti.

“Şehrimizin Sorunlarına Sürdürülebilir Ve Yenilikçi Bir Anlayışıyla Yaklaşacağız” 4

Başkan Adayı Alemdar, hemşehri hukukuna önem vererek yaptıkları çalışmalara dikkat çekti. 16 ilçeyi ziyaret ettiklerini ifade eden Alemdar, hemşehri hukukunu canlı tutmak adına vatandaşlarla kucaklaştıklarını söyledi. Mahallelerin ve kahvehanelerin kültürün en köklü yapıları olduğunu belirten Alemdar, bu huzuru nitelikli hizmet anlayışıyla taçlandırmak istediklerini vurguladı.

“Şehrimizin Sorunlarına Sürdürülebilir Ve Yenilikçi Bir Anlayışıyla Yaklaşacağız” 5

Alemdar, şehrin her alanında gelişim sağlandığını ancak beraberinde sorunları da getirdiğini belirterek, sürdürülebilir ve yenilikçi bir belediyecilik anlayışıyla çözüm üreteceklerini ifade etti. Mahalle eşrafına teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Alemdar, önümüzdeki dönemde mahallelerde muhtarlar ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek en doğru çalışmaları gerçekleştireceklerini belirtti.

EditörEditör