GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 12:38

Römork üzerinde seçim çalışması yapıyor: "Bizim derdimiz Karapürçek'tir"

Karapürçek Bağımsız Belediye Başkanı Ali İhsan Tarım seçim çalışmalarını sürdürüyor. Traktör Römorkuna çıkıp seçmene seslenen Tarım,. “Derdimiz Karapürçek’e hizmet etmektir” dedi.

Römork üzerinde seçim çalışması yapıyor:

Uzun yıllar medya sektöründe bulunan Ali İhsan Tarım, AK Parti’den aday gösterilmeyince bağımsız aday oldu. Karapürçek hizmet etmek için bu göreve aday olduğunu belirten Tarım, “Derdimiz makam derdi değil, derdimiz insanlığa hizmet derdidir. Gençleri anlayan, dinleyen, genç insanlarımıza hak ettikleri değeri ve önemi veren bir belediyecilik anlayışı ile yola çıkıyoruz. Karapürçek sevgi, saygı, hoşgörü ve samimiyet bağlarını güçlendirmek için yola çıkıyoruz. Kibir, art niyet ve öfkeden uzağız. Bir insanın gelebileceği en büyük mertebe ‘güvenilir insan’ olmaktır. Güveniniz en büyük sermayemizdir“ dedi.

Seçim bütçesi olmadığı için zorluklar çektiğini belirten Tarım, traktör römorkundan seçmenlere seslenerek, neden bağımsız aday olduğunu ve projelerini aktardı. Tarım, “Parti yönetimlerine gelenler, özgür olmadıkları gibi birileri tarafından yönetiliyor. Dolayısıyla her hangi bir partinin içerisinde yer almadım. Bağımsız aday olmaya karar verdim. Belediyecilik hizmetlerini huzur, refah, her şeyden önemlisi birlik ve beraberlik içinde yapacağız. İştişare ederek ilçeye yatırım ve atılım yapacağız” dedi.

“Kazanan Karapürçek olacak, kazanan Karapürçek halkı olacak” diye Tarım, “Bu kutlu yürüyüşte, bizi yetiştiren atalarımın siyasi aklı, öncelikle bana özgüven verdi. Bu inancın verdiği güçle ilçemize yakışır bir şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık.  Biliyoruz gönülleri fethetmek emek ister, özveri ister, zor bir iştir. Bizler bu zor işe talibiz. Karapürçek, sorunlarını biliyoruz. Sorunlarımız çözülmeyecek, halledilmeyecek meseleler değil. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi toplumumuzun tüm katmanlarında tesis etmektir” diye konuştu.

Tarım, “Karapürçek halkının tüm kesimleri ile görüş alışverişinde bulunarak, vatandaşlarımızın teveccühü ile bu yola çıktık. Ümit ediyoruz ki her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz bu beraberlik Karapürçek halkının gözünden kaçmayacaktır. Çünkü bizim önceliğimiz birlik, önceliğimiz beraberliktir. Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak şehrimize hizmet etmeye, Karapürçek ve halka hizmet için bu göreve talip olduk. Biz bu yola inanarak çıktık ve Karapürçek halkımızla birlikte yöneteceğiz kararında birleştik” dedi.

Cb024E8C 2Db6 499E Ab41 Ea7B94C545275C7Cc385 C626 447C Ac07 14499241Dfe7

EditörEditör