YEREL
Giriş Tarihi : 06-12-2023 10:45

Sapanca'da 2 kişinin vurulduğu olay kamerada!

Sapanca ilçesinde önceki gece 2 kişinin vurulduğu olay, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çıkan kavga sonucu darp edilerek yere düşen kişinin belindeki silahı çıkartarak tartıştığı kişiyi vurduğu ve o sırada yerden seken kurşunun ise kavgayı ayırmak isteyen kişiye isabet etmesi yer alıyor.

Sapanca'da 2 kişinin vurulduğu olay kamerada!

Sapanca ilçesi Uzunkum Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde önceki gece saat 23.55 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan M.T. (38) ile Ş.C. (43) karşı karşıya geldi. Sözlü tartışmanın hızla şiddetlenmesi sonucu çıkan kavgada, Ş.C. silah ile M.T.'ye ateş etti.

Silahtan çıkan mermiler, M.T.'yi ve dükkanı işleten M.B.'yi ayağından yaralarken, şüpheli Ş.C. olayın ardından kayıplara karıştı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan M.B., kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, diğer yaralı M.T. ise sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan Ş.C.'yi yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

 Öte yandan meydana gelen olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, çıkan kavga sonucu darp edilerek yere düşen Ş.C.'nin belindeki silahı çıkartarak tartıştığı M.B.'ye ateş ettiği ve o sırada yerden seken kurşunun ise kavgayı ayırmak isteyen M.T.'ye isabet etmesi yer alıyor.Rehg5

AdminAdmin