DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Metin Nişancık
Metin Nişancık
Giriş Tarihi : 25-03-2024 12:27

Serdivan'da Dikkat Çeken İftar: Aydoğan Arslan ve CHP'nin Yokluğu!

Dün Akşam Serdivan'da Dr. Aydoğan Arslan tarafından düzenlenen iftara katılım oldukça yoğundu. Özellikle basın camiasının yoğun ilgisi dikkat çekiciydi. Programın içeriği ve işleyişi oldukça güzeldi. Aydoğan Arslan, kendini tanıtıp projelerinden bahsetti ve basının verdiği desteğe teşekkür etti.
 

Basının yönelttiği soruların olumlu tonu da dikkat çekiciydi.
Camiada abi-kardeş ilişkisi olan insanların çokluğu da dikkatimi çeken bir diğer unsurdu.
Halktan aldığı olumlu tepkileri anlatan Arslan, Serdivan'a çok değer verdiğini ve en azından hizmet adamı olduğunu bir kere daha dile getirdi.

Ancak atlanmaması gereken bir konu vardı:
CHP ekibi iftarda hiç yoktu!
Çağırılmadılar mı?
Gelmediler mi?
Bu şehrin chp milletvekili neredeydi?
Chp İl başkanı Neredeydi ?
Parti meclis üyesi abiler neredeydi?

Bazen Aydoğan Arslan'ın CHP içerisinde tam olarak kabul görmediğini duyuyordum, ama açıkçası buna inanmak istemiyordum.
Bu durum sadece bende değil, diğer katılımcılarda da merak uyandırdı.
Hatta değerlendirmesini bile yaptık.

Umarım bu doğru değildir, çünkü Aydoğan Hoca'nın şu anki gidişatına bakıldığında Serdivan'da seçimi alacağı gibi görünüyor. "Kazandık geliyoruz" değil, anketler konuşuyor, CHP lügatını biliriz. "Kazandık, başardık, geliyoruz" değil, kesinlikle!

Kendisine bir hamle yapması gerektiğini söyledim.

Nacizane eksikleri olduğu taktiksel ve kısa paslar ile açığı kapatması hususunda fikirlerimi paylaştım. Umarım değerlendirir.

Yoksa Aldığım bilgiler doğrultusunda yalnız kalınca başkalarına uyup yanlış yönlendiriliyormuş !...

NELER SÖYLENDİ?
@
Metin Nişancık

Metin Nişancık

DİĞER YAZILARI Demek öyle Rektör Bey… Teşekkür Belgesinin Ötesinde: SEAH’ta Emek, Vicdan ve Kalite Umarız İftiradır, Çünkü Gerçekse Daha Büyük Bir Sorun Var! Makamlar Ağır Gelmeye Başladı! Karavan Değil, Vicdan Otoparkı Taşeronun Umudu Beklemede, Hakkı Kasada! BAŞKA HENDEK YOK! Liyakat Tatilde, Torpil Mesai’de! 7 belediye başkanı AKP’ye geçiyor, peki bunların kaçı Sakarya’dan? Yeşil-Siyah Hikâyenin En Güçlü Sayfası: Tribün Sakarya Sağlık Müdürlüğü’nde Koltuk Savaşları! Sakaryaspor’da Neler Oluyor? Tek Arabalık Yola Üç Vasıta: Bu mu Ulaşım Çözümü? TÜRASAŞ Varken Neden Eurotem? Rotasyonun Çarpıtılan Yüzü Bir Gün O Otobüse Bin Sayın Başkan! CHP’de Makamın Hakkını Veren Var, Bir de Kapı Kapı Gezenler Var MESELE AĞAÇ MI, SİYASET Mİ? Kibar Holding Nerede, Karasu Ne Bekliyor? MEVKİLER GİTTİ, MAKAMLAR KALDI Her Şeyden Önce Gazeteciyim Vergi Dairesinde Konuşulanlar, Koltuk Sarsar mı? Görevler Geçici, Hizmet Kalıcı: Yiğit Turan’ın Ardından Bir Vefa Yazısı Adapazarı’nda Bayraklar Neden Yoktu? Metin Nişancık - Erenler’de Kriz Yok, Algı Var! Erenler’e Hizmet Mi, Engel Mi? 1 Mayıs’ta Yarım Kalan Bir Cümle: Baba Ezeli Rakibe Tebrik, Sakaryaspor’a Vefasızlık Tever Konuştu, Curoğlu Gerçekleri Hatırlattı Başkan Dinç’ten Bir Kart, Bir Yuva, Bir Umut Uğur Kobaş Neden Gençlik ve Spor İl Müdürü Olmalı? Bir Anne, Bir Belediye Başkanı ve Kalplere Dokunan Bir Hikâye Milletvekili Nasıl Olmalı? Cennete Giden Yol AK Parti’den mi Geçiyor? Dikkat: Kaos Çıkabilir! Adapazarı, 55 yıl önce tramvay ile buluşacaktı Erenler'de Şenol Dinç Farkı: Yeni Bir Dönemin Başlangıcı Desteklenmesi Gereken Basın Emekçileri Yusuf Alemdar’a Açık Davet! KÖPEKLER! Sakarya Yerel Seçimlerini Geride Bıraktı! Serdivan'da Seçim Heyecanı: Osman Çelik ve Yusuf Haldızoğlu ile Gündemden Notlar AK Parti'nin Siyasi Taktiği: Gölgeler Arasında Kaynarca 44 Yıllık Bir Aile Bağının İftarı: Babamın Dostları ile Bir Akşam Serdivan'da Siyasi Arena: Aydoğan Arslan'ın Yolculuğu ve Vaatleri HENDEK'TE NEFER SAVAŞI! Seçim var yakında... Sakarya'nın Kanayan Yarası: Belediye Otobüsleri! İTHAL ADAY! AK Parti, 1 Ocak'ta Seçime Tam Hazır Olacak Sadece gülüyorum! DEMİŞTİM ADAY OLMA DİYE! AK PARTİ SAKARYA'DA SEÇİMİ ALIR! Gazeteci olmayan yazarlar! Yerel Seçimlerde SAPANCA MUHALEFET SAKARYA'DA ADAY BULAMIYOR! AK PARTİ SAKARYA'DA ADAY SORUNU YAŞAMIYOR... Peki sizin başkan ne veriyor? Yerel Siyaset TOZ DUMAN! İş Allah’a kaldı! Milletin derdi EKMEK Ders olmuyor mu ? Ekrem Başkan ve Yerel Seçimler Hayrola SEDAŞ! Bu rüşvetin hesabını kim soracak? Kazanır mı ? KESİN! YORGUN! Değişti galiba! O zaman abiler Yönetsin HASTANEYİ! NEDEN HEDEF SERDİVAN ? Klasik! Nerede O Bayramlar.. Kaldırımlar diyorum! HAKKINI FAZLASIYLA VERİYOR Yetmiyor! MERHABA.. BİZ GELDİK!
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
  • 1GALATASARAY1433
  • 2FENERBAHÇE1432
  • 3TRABZONSPOR1431
  • 4GÖZTEPE1426
  • 5SAMSUNSPOR1425
  • 6BEŞİKTAŞ1424
  • 7GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ1422
  • 8KOCAELİSPOR1418
  • 9RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ1416
  • 10CORENDON ALANYASPOR1416
  • 11TÜMOSAN KONYASPOR1415
  • 12ÇAYKUR RİZESPOR1414
  • 13HESAP1414
  • 14KASIMPAŞA1413
  • 15İKAS EYÜPSPOR1412
  • 16ZECORNER KAYSERİSPOR1412
  • 17GENÇLERBİRLİĞİ1411
  • 18MISIRLI148
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA